вівторок, 3 червня 2014 р.

Усі дорослі спочатку були дітьми...

"Усі дорослі спочатку були дітьми, тільки мало хто з них памятає про це..." вустами Маленького Принца сказав колись Антуан де Сент Екзюпері. Ми це памятаємо, і хочемо відчуття дитинства, коли дивишся на світ широко розплющеними очима, в собі зберегти якнайдовше. А що для цього може бути кращим, як не проведення часу з дітьми, - веселе, безпосереднє, цікаве спілкування. І хоча ми бібліотека для дорослих, та діти у нас в фаворі, адже ми знаємо - читача треба виховувати.
Міжнародний день захисту дітей пройшов у нас цікаво і незвично, - до нас завітала наша почесна читачка, дитяча письменниця Євгенія Пірог. І почалося... Дорослі перетворювались у дітей, а діти ставали "поважними" дорослими - ми разом грали, мріяли, фантазували, отримували завдання, придумували, розповідали, і насамкінець, отримували подарунки.
Свято вдалося, і від цього раділи, і діти, і ми, бібліотека, адже саме в Міжнародний День захисту дітей ми долучились до всіх книголюбів світу - наша Книжкова Шпаківня увійшла до Всесвітньої мапи маленьких бібліотек. Свідченням цього є присвоєння особливого номерного реєстраційного знаку - таблички "Little Free Librarу" під номером 7338 від Тодда Бола (засновника всесвітньої мережі Little Free Libraries).




















Немає коментарів:

Дописати коментар