середу, 25 квітня 2018 р.

«А ми до вас в ранковий час»


«А ми до вас в ранковий час»

25 квітня читачі нашої бібліотеки мали унікальну можливість спілкуватися з творчою командою артистів популярної радіопередачі «А ми до вас в ранковий час».
У нас в гостях були автор і ведуча передачі – заслужена артистка України Лариса Недін, народна артистка України Тамара Стратієнко, заслужена артистка України Євгенія Гулякіна, заслужений діяч мистецтв України Василь Довжик, режисер постановник Вячеслав Глушенко та Тетяна Філіпенко – ведуча  Національної Філармонії України.
Висловлюємо щиру подяку  творчій групі радіопередачі, а також у світлі реформ на суспільному радіо, дякуємо керівництву в особі генерального продюсера Українського радіо Дмитра Хоркіна за збереження найкращих традицій художнього мовлення!

 Про радіопередачу та її ведучих:
Найпопулярніші рубрики: Люби рідне - слухай українське; Смішна наука; Друже, усміхнись; Смішне і небайдуже про великих і не дуже; Ви написали- ми зіграли; Життєві курйози та сенсації; Ранковий гість ; Анекдот з бородою. 
Ця передача – радіопосестра знаменитої “ Від суботи до суботи”, обидві назавжди увійшли в історію Українського радіомистецтва, у підручники з історії радіожурналістики . Це бренди Українського радіо. Фундаторами передачі були: автор – Григорій Мельник, легендарні актори Юрій Шумський, Микола Яковченко, Степан Олексенко, Анатолій Пазенко, Ірина Дука, Зоя Віхарєва, Наталя Лотоцька, Інна Єрмоленко; режисери – постановники Володимир Бохонко, Юрій Дзюба, Василь Обручов.Відомі артисти приносили свої нові пісні саме в “А ми до вас в ранковий час”:


М. Кондратюк, К. Огнєвой, М. Гнатюк, В. Зінкевич, Н. Яремчук, С. Ротару, О. Сєров, Л. Сандулеса, А. Кудлай, Т. Петриненко, М. Мозговий; ансамблі “Краяни”, “Явір”, “Медобори”, “Смерічка”, тріо “Либідь” та цілий ряд відомих виконавців, які і сьогодні звучать у цій передачі. А як не згадати наших славних майстрів у жанрі сатири і гумору?! Це незабутні – А. Сова, П. Глазовий, Тарапунька і Штепсель , Валентин Дуклер, Анатолій Литвинов. Наші сучасники: А. Паламаренко, Н. Крюкова, Є. Дудар, А. Демчук та інші.

 Заслужена артистка України Лариса Недін.

 Творча команда радіопередачі "А ми до вас в ранковий час".
 Народна артистка України Тамара Стратієнко.



1 коментар: