четвер, 26 квітня 2018 р.

Інформагентство УНІАН в бібліотеці

Зустріч з керівником прес-центру   Іриною Головатенко
26 квітня  в нашій бібліотеці відбулася надзвичайно цікава і корисна зустріч молоді  з керівником прес-центру Українського Незалежного Інформаційного Агентства Новин (УНІАН) Іриною Головатенко та колишнім співробітником агентства Оленою Пащенко, яка сьогодні є досить знаним і успішним блогером. Інформагентство засноване в березні 1993 року, і відтоді є одним з найбільших в Україні виробників і постачальників політичної, соціальної і ділової інформації.
Пані Ірина познайомила присутніх з роботою агентства, його співробітниками, фотографами та розповіла про серйозні та курйозні випадки в їх роботі. А  пані Олена поділилась з аудиторією своїм досвідом в роботі блогера та надала практичні поради та рекомендації.
Говорили про багато різних і важливих речей, які сьогодні хвилюють сучасну молодь. Згадали про Аварію на Чорнобильській АЄС, говорили про екологію, про відповідальність перед суспільство та про милосердя. Під кінець зустрічі пані Ірина запропонувала молодим людям цікавий експеримент – провести у вигляді гри прес-конференцію, під час якої два учасника пройшли випробування на оратора.
Олена Пащенко: «Розвивайтеся особисто, шукайте себе, не соромтесь себе, не соромтесь свого положення, і тільки тоді ви станете успішними».
Ірина Головатенко: «Будь яка подія важлива тим, щоб робити висновки».







Немає коментарів:

Дописати коментар