вівторок, 24 квітня 2018 р.

«Майстерні грані творчості»

«Майстерні грані творчості»

Творча зустріч з Анатолієм Цикіним!
Неймовірно пишаємось нашими талановитими читачами і поспішаємо представити творчість одного з них великому загалу!
Співати, грати на гітарі, займатися різьбою по дереву, чеканкою, скульптурою, живописом в різних техніках, ілюструванням, малюванням коміксів,  подорожуванням, займатися дайвінгом та спортивним туризмом може одна людина! І ця людина за фахом військовий звязківець!
На творчий вечір Анатолія завітали друзі та його родина – жінка Галина, донька Анна та син Артем. Саме завдяки підтримці найрідніших грані його таланту розвивалися і відшліфовувалися.
         Цікаві життєві історії Анатолія перемежовувалися з піснями під власний акомпанемент, аудиторія залюбки підспівувала виконавцю.
         В цей день було відкрито виставку живопису Анатолія, яка складається з 17 полотен, написаних олією. А взагалі в творчому доробку художника не один десяток картин, які розійшлися по світу з його друзями.
Знайомтесь: Автор картин Анатолій Цикін – за фахом військовий зв’язківець. Але все своє життя, скільки пам’ятає себе – малює, бо це надає можливості йому реалізувати свій творчий потенціал. Майбутні картини він спочатку бачить або у вісні, або вони народжуються після вражень від побаченого. Анатолія можна назвати справжнім самородком, адже він не навчався в жодному мистецькому закладі, і ніколи не мав вчителів.  Всіма техніками, якими він володіє,  навчився сам та все  життя  експериментує.  В своїй роботі використовує: олійні фарби, акварель, гуаш, акрил, олівці, пензлі,  мастихін, полотно, папір, картон.
Враховуючи, що автор багато подорожує та бачить різні краєвиди, це його спонукає до створення власних картин, якими хоче донести до людей красу та унікальність рідної природи. В його доробку багато пейзажів, є портрети та ілюстрації до книжок.
А в  туристичних  походах, в які ходить Анатолій, народилася ще й любов до пісні. В його репертуарі нараховується близько двохсот пісень, які він виконує під власний супровід гітари. А ще є захоплення водним туризмом, дайвінгом.














Немає коментарів:

Дописати коментар