неділю, 24 травня 2020 р.

Ангели Світлани Грамм

Художня виставка
до Дня Києва




     Ангели Божі вісники, які впродовж всього життя супроводжують нас. Віра в доброго янгола-охоронця допомагає вийти із найскрутніших життєвих ситуацій, пережити біль втрати або прийняти вірне рішення та стати щасливим. Вони зустрічаються у всіх народів, у всіх релігіях. Їх велика кількість, але у кожного Ангел свій! Особливий! Небесних покровителів мають не тільки люди, але й міста. Архистратиг Михаїл вважається небесним покровителем Києва, пам’ятник якому на Майдані Незалежності височить на усім містом, ніби охороняє його від ворога.


     Пропонуємо до вашої уваги «Ангелів Світлани Грамм» - художниці-іллюстраторки, які вона створювала впродовж семи років. Кожний до неї приходив своєчасно, в потрібний період. П’ять картин на яких зображено: Ангела Різдва та Відродження, Ангела Справедливості, Ангела Збираючого та Зцілюючого душі, Ангела Снів та Бажань, Ангела Достатку було створено з 2013 по 2014 роки, в нелегкий час для нашої країни. У 2020 році з'явилися ще п'ять Ангелів, але вже інших : Ангел Материнства, Ангел Всесвіту, Ангел Землі, Ангел Роду, Ангелл Життя та Смерті. Час великих змін відбувається не тільки на Землі, а й у Всесвіті. Людство завжди має вибір, і від нього залежить його майбутнє. Можливо потрібно прислухатися до цих Ангелів?



Ангел Різдва і Відродження

Далекий 2013 рік. В той період багато чого змінилося не тільки в країні, але і в душах та думках людей. Ангел Різдва і Відродження з’явився за місяць до подій, що змінили Україну!





Ангел Справедливості 
Далекий 2013 рік, в якому відбулися стрімкі зміни в політичному та економічному житті України та бажання людей змінити своє життя на краще породили Ангела 
Справедливості.






Ангел Збираючий і Зцілюючий душі 
Цей Ангел був народжений війною 2014 року. Він відносить на небо душі вбитих воїнів, та допомагає зцілити душі тих, хто залишився на землі та переніс горе втрати рідної людини.






Ангел Снів і Бажань
Далекий 2013 рік. Життя в Україні стрімко мінялося, для кожного Світ поділився на чорно-білі кольори. Лише бажання та надія на краще життя придавали сил. Поруч завжди був Ангел Снів і Бажаннь, який допомагав вистояти в той період.





Ангел Достатку
У кожної людини своє поняття достатку. Хтось жадає достатку любові, хтось достатку матеріального. Кожний сподівається на краще життя, і у кожного своя бачення його. Цей Ангел може допомогти людині вгамувати його спрагу, але якщо вона є не надмірною.





Ангел Материнства 
2019 рік! Минуло 6 років з часу подій на Майдані, за який відбулося переосмислення тих трагічних подій. Світ вступає в еру стрімких змін, які відбуваються в екології, економіці, політиці, і це приводить до зміни світогляду людей, а отже народжується нове покоління, і Ангел Материнства стає на його захист.






Ангел Всесвіту 

Цей Ангел з'єднує нас з Всесвітом. Він допомагає нам осягнути його закони та зрозуміти будову, що допомагає жити в гармонії з ним. У кожної людини свій Ангел Всесвіту, створений у її думках, справами та почуттями.





Ангел Землі 
Користуючись дарами Матінки Землі, ми стаємо сильнішими, мудрішими,бо природа має неймовірну енергетику, здату творити справжні дива на планеті Земля. Цей Ангел застерігає нас про дбайливе ставлення до природних багатств Землі.






Ангел Роду і Сімейного вогнища 
Час йде, світ змінюється,та незмінними залишаються сімейні цінності. Ангел Роду прийшов нагадати, що найціннішим скарбом людини є його сімя, його рід, і їх потрібно цінувати та оберігати, бо саме міцні родинні зв’язки роблять нас сильнішими, надають сенсу життя.






Ангел Життя і Смерті 
Вічний кругообіг життя і смерті, темряви і світла, добра і зла. У кожного з нас своя книга життя. Цей Ангел прийшов нагадати нам, щоб ми писали свою книгу кожен день, для себе, для нащадків. Цу дуже важливо, бо завтра може і не настати ... Та колись ми знову повернемося в цей світ.

Серія робіт "Ангели Світлани Грамм" написані на дереві гуашевими фарбами з використанням акрилових контурів. Розмір картини: 20,5 х 33,5


Автор художніх робіт:Світлана Грамм – художниця-ілюстаторка, педагог, керівник студії "Art Gramm", учасник міжнародних виставок та конкурсів. Володарка міжнародного диплома ART PROFESSIONAL,WORLD ACADEMY OF SCIENCE,EDUCATION,CULTURE,AND ARTS.London 2019.
Проморолик до виставки "Ангели Світлани Грамм":
 https://www.youtube.com/watch?v=DYYlUHpI9VQ


Немає коментарів:

Дописати коментар