вівторок, 10 лютого 2015 р.

Поезія Севастополя: Ірина Бохно

З ініціативи посестри по перу Тетяни Яровіциної в нашій бібліотеці відбувся вечір пам'яті поетеси зі Севостополя Ірини Бохно.
По тому, як на пропозицію вшанувати пам'ять практично незнаної не лише широкому загалу, й власній сім'ї, власним дітям поетеси, відгукнулася спільнота творчих людей, - у вечорі взяли участь В'ячеслав Купрієнко, Анна Лев, Ігор Рубцов, Оксана Стоміна, - можемо говорити про глибокий літературний талант Ірини Бохно, якої, на жаль, уже рік як немає з нами...
А вірші її звучать. І звучать все голосніше й голосніше!
Разом з поетичним голосом Ірини ми почули і поезію її Батька, дай Бог йому ще на довгі роки здоров'я, Іллі Бохно, прочитану Тетяною Яровіциною та В'ячеславом Купрієнком, та проспівану Надією Боднарук і Віктором Штефаном.
А ще хочеться сказати, що незважаючи на уже кордон на мапі, кордон в наших серцях, ні. не прокладено. Севастопольські поети - це наші поети, ми про них пам'ятаємо, ми хочемо, щоби якомога більше людей, незважаючи на всю ту ганебну народороз'єднюючу пропаганду, пізнавали й відчували спорідненість людських душ.
І сила поезії тут - велика сила!







Немає коментарів:

Дописати коментар