понеділок, 16 листопада 2015 р.

"Експо Зірка 2015" - у наших руках!

Популяризуємо читання і рекламуємо книжку наполегливо, постійно й різними способами - науковими, виставковими, фестивальними.
Головне - результативно!
12-14 листопада у приміщенні Національного центру ділового та культурного співробітництва "Український дім" (вул. Хрещатик, 2) відбулася щорічна Міжнародна спеціалізована виставка "Освіта та кар’єра – День студента 2015".
В межах виставки проходив V Всеукраїнський студентський Фестиваль виставкових технологій "ЕКСПО-ЗІРКА". Було представлено більше 120-ти наукових робіт у номінаціях "Виставковий менеджмент", "Виставковий маркетинг", "Виставковий дизайн".
Наукова праця "Виставкові технології у розвитку книжкової індустрії" керівника бібліотеки імені М. Реріха, а заодно, і студентки НАКККіМ Іванни Щербини здобула І-ше місце у номінації "Виставковий маркетинг"!
За основу роботи було взято практичний досвід участі біблоітеки ім. М. Реріха у книжкових виставках та виставкових активностях (Книжковий Арсенал, Київська весна-2015, Міжнародний арт-бук Добродій, Книжкова Веселка).

Як бачимо, розширення аудиторних сегментів, партнерство та ефективна взаємодія в соціокультурному посторі дають свої позитивні результати позиціонуючи бібліотеку як сучасного повноправного гравця культурної індустрії.




Немає коментарів:

Дописати коментар