понеділок, 9 листопада 2015 р.

Концерт до Дня української писемності та мови

9 листопада - День украї́нської писе́мності та мо́ви. Кожен цей день відзначає по своєму, ми - піснею! Напередодні свята в бібліотеці відбувся концерт української пісні - сучасної та народної. Народну пісню презентували оперні солістки Світлана Клочкова-Коваленко (сопрано) та Світлана Євдокименко (меццо-сопрано) програмою "Чи я в лузі не калина була", яка присвячена видатній українській співачці початку ХХ століття Оксані Петрусенко; сучасну - виконавець жанру співаної поезії, музикант, композитор Ігор Якубовський.
Недаремно кажуть, що піснею й музикою можна виразити те, чого ніколи не сказати простими словами. Так і відбувалось вчора - за вікнами дощ і вітер, а в нашій вітальні твориться Диво, синергія, взаємна хімія артистів та слухачів, і кожен стає ще більш наповнений добром, світлом, любовю. Ще хтось мудрий казав - люди, які займаються улюбленою справою є щасливими. І щасливими є ті, хто перебуває поруч з ними, бо щастя - то таке відчуття, що має здатність передаватись, заряджати інших, дарувати людям натхнення, радість, бажання жити й творити.
Концерт пройшов на високому, професійному рівні, слухачі залишились дуже задоволені, полишали бібліотеку з побажанням скорої нової зустрічі з прекрасними, талановитими артистами.



Немає коментарів:

Дописати коментар