четвер, 19 листопада 2015 р.

Для тих, хто прагне мудро жити - "Слово Жінки"

Наша бібліотека - місце комфортного спілкування, місце, де формуються й підтримуються позитивні настрої. Наше завдання, - попри все, попри всякі труднощі впроваджувати нову, високу якість дозвіллєвих практик, ті, які можна назвати одним словом "Жити зі смаком". А ще - ми створюємо умови для продукування самими користувачами культурної ініціативи, і цю ініціативу підтримуємо.
Вчора у нас відбулась презентація журналу Слово Жінки. Одразу сказу, неординарний це журнал, нестандартно-жіночий, в звичному розумінні цього слова, а світоглядний, українолюбний, інтелектуальноорієнтований, тобто, справжній новітній український глянець. Ми передплачуємо його уже декілька років, люди читають, і часто можна почути, що журнал якийсь дивовижний, змінює погляди, допомагає розібратися в складних питаннях, показує життя трохи з іншого, не прилизано-глянцевого чи сіро-депресивного, а конструктивного, творчого, україноцентричного погляду.
Динаміку презентації задала головний редактор та координатор Жіночого Клубу "Слово Жінки" Анна Земко, - коротко представила концепцію, окреслила основні напрямки, розповіла історію створення і творення журналу, запрошувала до слова присутніх авторів і героїв номерів. Було багато цікавих виступів, відвертих розмов, роздумів і пошуків спільних рішень щодо ролі і місця жіночої активності в сучасних українських суспільно-політичних реаліях.
Час пролетів швидко... Люди залишились задоволені й наповнені, в очікуванні зустрічі уже з новим номером Для тих, хто прагне мудро жити!



Немає коментарів:

Дописати коментар