четвер, 22 червня 2023 р.

НОВІ КНИГИ ДЛЯ ВАШОГО ЧИТАННЯ

Презентація новинок



Пропонуємо до вашої уваги сучасну українську книгу та якісну перекладну літературу видавництва Vivat. Нехай ваше дозвілля з книжкою буде цікавим і корисним!
Єреванська, 12, тел.073-444-29-10.


Дара Корній "Місяцівна" (дилогія)

Терезу кличуть Місяцівною за незвичну зовнішність, бо таких, як вона, — альбіносів — називають людьми Місяця. Мама Василина, прагнучи врятувати її після автомобільної аварії, передає старовинний оберіг —лунницю, що багато століть супроводжує жінок із давнього шляхетного роду Коморовських. Однак після цього життя Терези кардинально змінюється: з настанням повні щось лихе наче вселяється в дівчину — і вона опритомнює на старому сокальському цвинтарі з кров’ю під нігтями та присмаком крові в роті. Щоб здолати зло, Терезі доведеться пройти курс реабілітації в психлікарні, розплутати вузлики страшних родинних таємниць, зазирнути в очі власному майбуттю, повернути на місце чорне серце темного янгола та знайти своє призначення там, де гори підпирають небо.


Річард Чизмар "Гонитва за Буґіменом"

Літо 1988 року. У маленькому містечку Еджвуд знаходять понівечені тіла чотирьох зниклих дівчат. Містяни звикли до крадіжок, пограбувань і затримань із наркотиками. Але з появою жорстокого серійного вбивці місто остаточно втратило невинність. Хто ця потвора, що здатна на таке? ФБР підозрює психопата, який затіяв гру на виживання.


Довгопол Наталія "Шпигунки з притулку Артемiда. Колапс старого свiту"

Шпигунки повертаються!
Іспит і перші страхи позаду. Окрилені артеміди готові знову боротися з несправедливістю, рятувати світ... а їм відводять роль няньок заможної пані й засилають аж на Мадагаскар. На острові ж — райський куточок, жодної тобі небезпеки! Хочеш — купайся, споглядай зебу, їж фрукти… Та враз місія, що скидалася на відпочинок, перетворюється на пекло, і відтоді кожна з чотирьох дівчат торує власний шлях — у НьюЙорку та Тбілісі, Гонконгу й Відні.
А незабаром до Амелі надходять листи: таємничий К. обіцяє розповісти про справжню причину смерті її батьків. То невже притулок «Артеміда» далеко не благодійний прихисток для обдарованих сиріток, а гер Фрідріх не той добрий дідуган, яким здається? Амелі запитала б у нього особисто, та опікун безслідно зник. Чи ж не час артемідам знову зібратися разом?



Чемберлен Даян "Омріяна донька"

На що ви готові заради дитини? Героїня ціеї історії ладна здійснити подорож у часі, аби врятувати ще не народжену доньку, яка має серцеву ваду. Надворі 1970 рік, і лікарі не здатні допомогти їй вижити. Та родич із загадковим минулим пропонує перенестися в інший час і спробувати дати дівчинці шанс. Будь-яка помилка може вартувати життя. Але материнське серце вхопиться навіть за цей слабкий промінчик надії...


Емі Гармон «Що знає вітер» 

Енн Ґаллагер виросла на розповідях свого дідуся про Ірландію. Після його смерті вона вирушає на батьківщину покійного, щоб розвіяти прах над озером біля маєтку. Енн потрапляє в грозу, і якась таємнича сила відкидає її на вісімдесят років назад — в Ірландію 1921 року. У країні саме точиться громадянська війна. Дівчину рятує, а відтак допомагає їй пристосуватися до геть іншої історичної епохи доктор Томас Сміт. Разом вони долучаються до боротьби за незалежність Ірландії. Енн закохується у свого рятівника. Та чи готова вона відпустити колишнє життя заради кохання, якого вже й не сподівалася спізнати? І чи цей вибір справді за нею?


Сара Джіо "Ранкове сяйво"

Життя в гамірному Нью-Йорку не зробило Аду Санторіні щасливою. Її успіхи на роботі затьмарює особиста трагедія: два роки тому вона втратила коханого та доньку. Рятуючись від тяжких буднів, Ада вирішує оселитися в плавучому будиночку на озері Юніон у Сіетлі. Там вона раптом натрапляє на загадкову скриню, яка приховує давні таємниці. Пів століття тому в цьому самому місці юна Пенні Вентворт пережила велике кохання й раптом зникла. Ада розв’язує таємницю її зникнення за участі Алекса, фотографа, який живе в сусідньому будиночку. Поступово жінка дізнається історію, яка дивним чином переплітається з її власною. Чи стане Аді сміливості покохати знову?


Немає коментарів:

Дописати коментар