неділю, 16 липня 2023 р.

НОВИНКИ КНИЖКОВОГО АРСЕНАЛУ-2023

Пропонуємо для наших читачів-підлітків серію-бестселерів «Діти лісу» авторки Каті Брандіс Неймовірні пригоди дітей, які вміють перетворюватися на звірів вражають та захоплюють читача з першої сторінки і не відпускають до останньої третьої книги!


«Перетворення Караґа» Книга 1.
На вигляд Караґ - звичайний школяр. Але ні за чим не примітною зовнішністю ховається дехто незвичайний. Наполовину людина, наполовину пума - ось хто насправді цей загадковий хлопець. Жити серед людей такому, як він, не завжди просто. Але, на щастя, одного разу Караґу випадає шанс поступити в унікальний навчальний заклад. "Кристал" - школа, де вчаться підлітки, що уміють перетворюватися на звірів. Можливо, Караґу нарешті вдасться завести друзів? Проте дехто тут вже стежить за ним. Хто це? І чому він це робить? І чи означає це, що Караґа чекають дуже небезпечні випробування?


«Небезпечна дружба» Книга 2.
Повернутися в школу "Кристал" і знову зустрітися з друзями - ось про що найбільше мріяв Караґ. Адже в цьому році їх чекають захоплюючі експедиції в світ людей і в світ дикої природи. Однак веселі шкільні будні затьмарює те, що Ендрю Міллінг, затятий ворог хлопчика, продовжує стежити за ним і готує нові пастки. Цього разу під загрозою опиниться той, хто особливо дорогий Караґу. Щоб врятувати близьку людину, хлопчикові-пумі знадобиться будь-яка допомога, навіть якщо вона виходить від Тікаані, його головної суперниці в школі ... Так які ж цілі Тікаані переслідує насправді

«Таємниця Голлі». Книга 3.
У місті відбулася низка таємничих крадіжок. Злодій проникає навіть туди, куди звичайній людині ні за що не потрапити. Поки поліція розгублено розмірковує, юнак-пума Караґ і його друзі взялися за розслідування. Вони припустили, що викрадач подібний до них, тобто вміє перетворюватися на тварину або комаху... Але коли Караґ знайшов сліди злодія, він був шокований: все вказувало, що ймовірний злочинець — його найліпша подруга Голлі. Якщо це правда, то як вчинити у такому випадку?


«Діти лісу» - володар престижної літературної премії Leipziger Lesekompass. Бестселер за версією німецького журналу Spiegel.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар