середу, 26 липня 2023 р.

КНИЖКОВІ НОВИНКИ


До вашої уваги роман Джейн Коррі (пер. з англійської Аліни Акуленко), який вийшов у видавництві "Нора-Друк". 432 сторінки роману містять сюжет, який буде тримати вашу увагу до останньої сторінки!


«Сестри по крові» — це психологічний трилер про двох зведених сестер Елісон і Кітті. Подруга Кітті Ванесса, будучи єдиною дитиною в сім'ї, переконує Кітті укласти угоду з Елісон, щоб вони стали кровними сестрами. Одна маленька дія призводить до того, що вони потрапляють у великі неприємності, де вони мають безліч секретів. У день аварії найкраща подруга Кітті Ванесса вмирає, а Кітті після аварії втрачає пам'ять і не може говорити. Вона живе в спеціальному закладі й переживає напади агресії, коли її навідує людина з далекого минулого. А що ж з Елісон? Коли в лондонській тюрмі відкритого режиму з’являється вакансія викладача мистецтв, Елісон сподівається, що ця робота дасть їй шанс поліпшити власне життя. Та невдовзі на її уроці стається жахлива трагедія.
Увесь цей час дехто стежить за обома жінками. Той, хто сподівається на реванш.


Про авторку


Джейн Коррі  упродовж трьох років викладала письменницьку майстерність у чоловічій тюрмі суворого режиму. Цей подеколи моторошний досвід надихнув її на написання психологічних трилерів, які опубліковані в більш ніж 35 країнах і продані накладом понад мільйон примірників.

Немає коментарів:

Дописати коментар